Automate your Marketing
with Womplify




 
JANjANi's FP

By: janmaizatulriah jani

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 6-Feb-2009 23:38 Email | Share | | Bookmark

Den dah jumpo password den kat blog baru...leh link ke sini pulak yea....

http://janjanisdiary.blogspot.com/


Saturday, 17-Jan-2009 16:30 Email | Share | | Bookmark
end of FOTOPAGES entry

will no more entries ...no time to explore other blogs...so i'll keep all the stories (more pictures) in Facebook....add me..at j_jan2000@yahoo.com


Thursday, 27-Nov-2008 22:42 Email | Share | | Bookmark
prof kamil

hari ni sempat jugak membuka blog aryati....dah lama perasan kat blog dia..idola nya Prof KAMIL..ehmm..apala best sangat lelaki ini sampai jadi idola..si aryati ni (detik hati ija)..hishh hish,,.sepanjang beberapa kali ija buka blog aryati tak pernah terlintas pon nak clik ke blog idola nya..tapi malam ni...terbuka hati nak membaca blog nya..tq aryati sebab u bukakan hati nak clik ke blognya.

apa yg boleh dikatakan 'mengkagumkan'..seorang prof di UiTM tapi begitu rendah diri penulisannya. begitu perihatin dengan student PhD dibawa seliaanya. Itu la bezanya bersupervisorkan orang kafir dan org islam (padan lagi muka ija sibuk2 nak belajar kat luar negara...masyaALLAH...tak pandai bersyukur la....insyaALLAH ada hikmahnya ija berada di sini). kalau ikutkan aktiviti ibadah hariannya..sembahyang malamnya x pernah tinggal, dan subuhnya berjemaah di masjid. memang tak mustahil ALLAH berikan nikmat padanya...kalau dibandingkan dengan ija...rasanya amatlah kurang....banyak lagi aktiviti melarakan yg ija buat(tak sedar diri sungguh). Agaknya tak cukup ikhlas ija memohon rezeki dan rahmat padaNYA..sebab itu lambat nak sampai doa ija... 'ya ALLAH..kau bukakan hati ija utk sentiasa ingin mendekatiMU, mencintaiMU....ko lembutkan lidahku agar sentiasa berzikir namaMU,mudahkan Ija membaca ayat2 alquran......berikan rezekiMU, permudahkan ya ALLAH....kalau benar-benar jalan yg dipilih ini utk ku....AMIN'


p/s:teringin rasanya nak bersua muka ngan Prof kamil ni....insyaALLAH panjang umur bertemu jugak agaknya.


Sunday, 16-Nov-2008 14:24 Email | Share | | Bookmark
setahun lagi usia ku bertambah

hari ni genapla 32 tahun....ija hidup di bumiNYA....rasanya masih terlalu sikit bekalan amal n iman yg nak dibawa...moga-moga bertambah nya usia ini...lebih meningkatkan keimanan....pengetahuan utk lebih mengenaliNYA.......

utk semua teman secyber ...doakan ija moga lebih tabah, dimurah kan rezeki, dirahmatiNYA utk menghadapi dugaan PhD terutamanya ..di negara sejuk beku ini.... Diharapnya semua dugaan ini mampu dihadapi....Insya ALLAH...


Tuesday, 28-Oct-2008 15:39 Email | Share | | Bookmark
MY new born baby

 
 
kuat nangis tuh lepas mandi
View all 8 photos...
Adus....bunyinya macam ija je yang dpt baby...hhahhaha kira acila tuh.....actually my best cousin harini selamat melahirkan anak yang ketiga....cute baby gal 3.1kg ( melalui tingkap perut ibu).

ALhamdulillah baby n mama nya sihat..sangat comei..ngan rambut yg lebat and chubby face...ada a few photos nak share kat sini...

Congratulations to Kak Yati, Ayie, TAsha n Biela


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net